Hjem
menu
PRESSE

 Høringssvar
 Pressemeddelelser
 
FORSIDE MEDLEMSOVERSIGT SAMARBEJDER PRESSE OM FORENINGEN
menu

Pressemeddelelser


Her kan du finde Lokale Pengeinstitutters pressemeddelelser.
 


21. december 2017

  En buffer mere? Nej tak, vi har
Lokale Pengeinstitutter stiller spørgsmålstegn ved det rigtige i at aktivere den kontracykliske buffer på nuværende tidspunkt.  Læs mere..

4. december 2017

  BOKIS og Bambora vil i fællesskab gøre livet lettere for erhvervsdrivende
En ny samarbejdsaftale på betalingsområdet betyder, at 64 pengeinstitutter i BOKIS-kredsen nu har mulighed for at tilbyde deres erhvervskunder en komplet startpakke fra Bambora Læs mere..

30. oktober 2017

  Nyt NEP-krav øger pengeinstitutternes polstring
Finanstilsynet har offentliggjort principperne for fastsættelse af NEP-krav (krav om nedskrivningsegnede passiver) for mindre pengeinstitutter. Læs mere..

21. juni 2017

  Betal nemt og hurtigt med Dankort på mobilen fra ”låst skærm”
Nu kan alle med en iPhone foretage hurtige betalinger med Dankort på mobilen fra ”låst skærm”, når de handler i en af Dansk Supermarked Groups forretninger, og godkende køb over 200 kr. med touch-ID i alle de forretninger, der tager imod Dankort på mobilen.  Læs mere..

6. juni 2017

  Nu kan du snart betale med Dankort fra låst skærm
Inden sommer er Nets og BOKIS-bankerne klar til at tilbyde alle brugere af BOKIS-wallets og Dankort app betalinger med Dankort fra ”låst skærm” på mobilen.  Læs mere..

18. maj 2017

  Styrk pensionsopsparingen – hæv loftet for indbetalinger på ratepensioner
På Lokale Pengeinstitutters årsmøde i Aalborg i dag kom foreningens formand, Claus E. Petersen, med en opfordring til politikerne i forhold til den pensionsreform, der efter sigende arbejdes ihærdigt på i regeringskontorerne.  Læs mere..

18. maj 2017

  Nej til at give kunderne robotbank
Jo mere digitalisering, jo vigtigere bliver kundekontakten og det personlige møde Læs mere..

18. maj 2017

  For strenge NEP-krav kan få uheldige samfundsmæssige konsekvenser
Finanstilsynets foreløbige udspil til NEP-krav er unødigt hårde, og de vil få uheldige samfundsmæssige konsekvenser, hvis de gennemføres i den foreslåede form.  Læs mere..

28. marts 2017

  Først med Dankort på mobilen
Medlemmer af Lokale Pengeinstitutter og Landsdækkende Banker kan nu som de første i Danmark byde Dankort på mobilen velkomment. Læs mere..

28. februar 2017

  Finanstilsynet lægger op til overimplementering af kommende NEP-krav
I et fælles høringssvar stiller LOPI og Finans Danmark sig særdeles kritiske over for helt centrale områder i Finanstilsynets diskussionspapir. Læs mere..


Se komplet liste over dokumenter.

 
 
 
 
 
image
 
I FOKUS

 
Lokale Pengeinstitutter stiller spørgsmålstegn ved det rigtige i at aktivere den kontracykliske buffer på nuværende tidspunkt.

Læs mere her