Hjem
menu
NYT FRA VORES KREDS

 Se dokumentliste
 
FORSIDE MEDLEMSOVERSIGT SAMARBEJDER PRESSE OM FORENINGEN
menu
25. august 2017 - En epoke i Fjaltring slutter
 
Fjaltring-Trans Sparekasse har igennem længere tid været udfordret på økonomien, primært fordi man bliver mødt med så mange krav fra offentlige myndigheder, at man har svært ved fortsat at honorere eksterne rådgivere for dette komplekse arbejde. Det fremgår af sparekassens hjemmeside.

Da sparekassen samtidig er vidende om, at der om ikke så længe venter endnu større arbejdsbyrder på den front, har repræsentantskabet den 23. august 2017 besluttet, at sparekassen lukker den 31. december 2017.

”Vi har været interesseret i at finde den bedste løsning til gavn for vores kunder. Bestyrelsen har derfor været i dialog med Stadil Sparekasse, så der fremadrettet kan være et pengeinstitut repræsenteret i Fjaltring. Stadil Sparekasse har værdier, der ligger tæt op af vores – nemlig at være en lokal forankret sparekasse, der vil medvirke til udvikling af de vestjyske lokalområder ”, lyder beskeden fra sparekassen.

”Det er vigtigt både for Stadil Sparekasse og os, at der fremover vil være ekspeditionssted i Fjaltring. Samarbejdet vil foregå på den måde, at Stadil Sparekasse vil tilbyde vores kunder et fortsat engagement på samme betingelser, som de kendes i Fjaltring-Trans Sparekasse i dag, baseret på en individuel kreditvurdering. Stadil Sparekasse er en del større end vores. De kører online på en datacentral og kan derfor tilbyde kunderne en bred palet af bankprodukter bl.a. betalingskort og netbank. Gennem samarbejde med Totalkredit og DLR kan der formidles realkreditbelåning”, skriver Fjaltring-Tran Sparekasse videre på hjemmesiden.

Sparekassen håber således, at kunderne vil bakke op om beslutningen og overveje at flytte deres engagementer til Stadil Sparekasse.

 
 
 
 
 
 
image