Hjem
menu
OM FORENINGEN

 Kontakt
 Organisation
 Mødeaktiviteter
 Om lopi.dk
 Ledige stillinger
 
FORSIDE MEDLEMSOVERSIGT SAMARBEJDER PRESSE OM FORENINGEN
menu
Dygtig jurist med gode kommunikationsevner og en praktisk tilgang til juraen
 
Har du lyst til at være med til at rådgive og varetage interesserne for op imod 60 danske pengeinstitutter?

Til Lokale Pengeinstitutters (LOPI’s) juridiske afdeling søger vi en kompetent jurist, gerne med et par års erfaring med finansiel jura, god praktisk forretningsforståelse og en kvalitetsbevidst tilgang til sit arbejde.

LOPI er brancheorganisation for lokale banker, sparekasser og andelskasser i Danmark.

Om dig og jobbet
Vi forventer, at dit teoretiske grundlag er i orden, samtidig med at du har en praktisk og løsningsorienteret tilgang til juraen. Du har kendskab til den finansielle sektor fra en finansiel virksomhed, en interesseorganisation, en offentlig myndighed eller advokatbranchen.

I juridisk afdeling er vi 7 jurister, hvor du har mulighed for at være med til at løfte en bred vifte af opgaver inden for finansiel jura, kreditret, forbrugerret, persondata og compliance m.v. Vi rådgiver telefonisk og via mail samt informerer med en praktisk vinkel vores medlemmer om pengeinstitut-juridiske forhold. Vi er i tæt dialog med medlemmerne via vores medlemsnet, via webinarer samt ved deltagelse og indlæg på seminarer. Vi arbejder med politisk interessevaretagelse i både interne og eksterne sammenhænge.

Du har nemt ved at kommunikere, både mundtligt og skriftligt, og du gør juraen enkel og forståelig, også for ikke-jurister. Du er struktureret, selvigangsættende og serviceorienteret.

Du får selvstændigt ansvar for dine egne juridiske områder og bliver en del af den altid spændende og udfordrende – og til tider uforudsigelige – hverdag i en medlemsorganisation som vores. Du skal derfor også være robust og bevare humør og overblik i pressede situationer.

Om os
I LOPI er vi godt 25 kompetente og engagerede kolleger.

Vi har kontor i Toldbodgade i København. Vi har et godt og tværfagligt arbejdsklima, og kan tilbyde dig en god introduktion til arbejdet, gode udviklingsmuligheder og ansættelsesvilkår, der afspejler dine kvalifikationer.

Vil du vide mere, så kontakt juridisk direktør Astrid Thomas på tlf. 33418419/26257204 eller at@lopi.dk eller kontorchef Jacob Roslyng Andersen på tlf. 33418426/40491669 eller jra@lopi.dk.

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Du sender den med relevante bilag til at@lopi.dk, meget gerne senest den 20. marts. Vi holder løbende samtaler og stiler efter, at vores nye kollega kan starte hos os den 1. maj eller senest 1. juni.

 
 
 
 
 
 
image