Dokument status: Dokumentet er ikke publiceret
 
Hjem
menu
OM FORENINGEN

 Kontakt
 Organisation
 Mødeaktiviteter
 Om lopi.dk
 
FORSIDE MEDLEMSOVERSIGT SAMARBEJDER PRESSE OM FORENINGEN
menu
Dygtig jurist med gode kommunikationsevner og benene på jorden
 
Til Lokale Pengeinstitutters juridiske afdeling søger vi en dygtig jurist med mindst 3 års erfaring med finansiel jura, god praktisk forretningsforståelse og en kvalitetsbevidst tilgang til sit arbejde.

Om dig og jobbet
Vi forventer, at dit teoretiske grundlag er i orden, samtidig med at du har en praktisk og løsningsorienteret tilgang til juraen. Du har kendskab til den finansielle sektor fra en finansiel virksomhed, en interesseorganisation, en offentlig myndighed eller advokatbranchen.

I juridisk afdeling er vi 6 jurister, som sammen løfter en bred pallette af juridiske opgaver i mange forskellige sammenhænge. Vi rådgiver bredt om pengeinstitut-juridiske forhold og informerer om og giver praktiske anvisninger i relation til lovgivningen, retspraksis, Pengeinstitutankenævnet m.v. Vi formidler også viden til vores medlemmer med webinarer og via deltagelse og indlæg på seminarer. Vi rådgiver i forhold til de aktiviteter og samarbejder på eksempelvis forsikringsområdet og betalingsområdet, som vi i LOPI er omdrejningspunkt for. Og endelig varetager vi vores medlemmers politiske interesser i både interne og eksterne fora, bl.a. i forbindelse med ny lovgivning.

Du har nemt ved at kommunikere, både mundtligt og skriftligt, og du gør juraen enkel og forståelig, også for ikke-jurister. Du er struktureret, selvigangsættende og serviceorienteret.

Hos os får du mulighed for at være med til at løfte en bred vifte af opgaver inden for finansiel jura, pante- og kreditret, forbrugerret m.v. Du kommer også konkret til at arbejde med hvidvask og compliance.

Du får selvstændigt ansvar for dine egne juridiske områder og bliver en del af den altid spændende og udfordrende – og også nogle gange uforudsigelige – hverdag i en medlemsorganisation som vores. Du skal derfor også være robust, service-orienteret og bevare humør og overblik i pressede situationer.

Om os
I LOPI er vi over 20 kompetente og engagerede kolleger, der arbejder tæt sammen for at sikre vores medlemmer de bedst mulige vilkår.

Vi har kontor i Toldbodgade i København. Vi har et godt og tværfagligt arbejdsklima, og kan tilbyde dig en god introduktion til huset og arbejdet, gode udviklingsmuligheder og ansættelsesvilkår, der afspejler dine kvalifikationer.

Vil du vide mere, så kontakt juridisk direktør Astrid Thomas på tlf. 33418419/26257204 eller at@lopi.dk

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Du sender den med relevante bilag til at@lopi.dk, meget gerne senest den 20. juni. Vi holder løbende samtaler og går efter at vores nye kollega kan starte hos os i eftersommeren.

Lokale Pengeinstitutter er brancheorganisation for 60 lokale banker, sparekasser og andelskasser. Læs mere om os på www.lopi.dk

 
 
 
 
 
 
image